Werkwijze

Werkwijze

mijn visie

Op een authentieke en spontane manier jullie verhaal met overtuigende beelden kunnen vertellen. Met extra aandacht voor iedereen die jullie dierbaar zijn en die de essentie van jullie als koppel in alle vertrouwen en rust kan weergeven.

Geïnspireerd

Betekenisvolle beelden

Betekenis geven aan een beeld, daar leef ik voor als fotograaf.

Het mooiste compliment dat een koppel mij kan geven is aangeven dat hoe ze hun dag hebben beleefd echt kunnen terugvinden in de beelden.

I'm all in

Vanaf jullie met mij in zee gaan als fotograaf sta ik voor jullie paraat. Doorheen het volledige trouwproces kunnen jullie op mij rekenen.

I'm all in

Toeleven

Elkaar leren kennen staat hierbij voorop. Om jullie dag mooi in beeld te kunnen brengen heb ik graag weet welke waarden en normen jullie hoog in het vaandel dragen, wat jullie als koppel kenmerkt, wie/wat er op jullie trouwdag belangrijk is en nog zoveel meer. Deze gesprekken kunnen online of in de studio doorgaan.

I'm all in

Big day

Op jullie dag ben ik een ontzettend bezig bij. Constant ben ik discreet bezig om alles mooi in beeld te brengen. Hierbij helpt het dat ik een sociale duizendpoot ben die met de nodige humor iedereen op zijn gemak stel.

I'm all in

Nagenieten

PROFICIAT, jullie zijn getrouwd! Een mijlpaal bereikt waarbij het koppel vaak aangeeft dat de dag zo snel is voorbijgegaan.

Om jullie op de perfecte manier te laten terugblikken spendeer ik zeer veel tijd aan het juist nabewerken van alle fotomateriaal. Om jullie zo een onvergetelijke blijvende herinnering te schenken van jullie dag.

Geïnspireerd?

Altijd klaar om jullie met raad en daad bij te staan

You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.