Over Koen

Over mij

I’m a sucker for the human connection

De connectie tussen mensen vastleggen is voor mij het mooiste en vooral het meest betekenisvolle dat er bestaat.

Als iedereen gewoon zichzelf kan zijn. In alle vertrouwen en passie in verbinding kan gaan en dit bovenal op een authentieke manier gebeurt. Dan gaat mijn hart als fotograaf wat sneller slaan!

                      My favorite adventure

Op 16-jarige leeftijd kwam ik een ‘bom’ van een meisje tegen. Zo eentje die de tijd doet stilstaan… Ik heb het geluk dat ik Fien ondertussen mijn vrouw mag noemen en we samen al fantastische dingen hebben mogen beleven: een jaar de wereld rondreizen, elkaar eeuwige trouw beloven, drie zalige lieve energetische jongens groot brengen, elkaar steunen in elkaars dromen,… 
Het is ook dankzij haar dat jullie deze tekst nu ook lezen. Zij heeft mij gepusht om mijn dromen, de activiteiten waar ik energie/betekenis uit haal, te verwezenlijken. Daarom dat ik na 4 jaar als freelancer werkend voor een bedrijf gespecialiseerd in trouwfotografie de stap hebt gezet om onder mijn eigen naam mijn fotografie ‘pad’ verder te bewandelen. 

Energie haal ik naast het gezin en de fotografie ook uit het avontuur en het reizen. De wandelschoenen aantrekken en de natuur in! Het is dan ook hier dat ik volledig tot rust kom! Geef mij maar een bos, jungle, heuvel, berg, uitgestrekte vlakte, steppe en het komt helemaal goed met mij. Dit steeds onder het Zweedse spreekwoord: “Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder” ofwel “slecht weer bestaat niet, slechte kledij wel”.

Op mijn bucketlist staat dan ook met stip om mijn (trouw)fotografie te combineren met het avontuur en het reizen.

Persoonlijke match?

Check!

You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.